İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Dr. Meltem Özel ile Bir Araya Geldik

20.02.2024
Yapay Zeka ve Yenilikçi Öğrenme ve Öğretme Koordinatörlüğü olarak değerli Dr. Meltem Özel hocamız ile aktif öğrenme teknikleri, dijital ve yapay zeka araçlarını derslerine entegre etme noktasında tanıtım ve işbirliği toplantısı gerçekleştirdik.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğretim üyesi Dr. Meltem Özel ile “NMC 606 Political Economy of Digital Media Media” ve “NMC 317 Personal Brand Communications” derslerinde faydalanmak üzere aktif öğrenme yöntemleri, dijital ve yapay zeka araçlarının tanıtımı yapıldı. Ayrıca ChatGPT ‘nin derste öğrenci öğrenmesinde  etkin kullanımı konusunda istişare gerçekleştirildi.

Yeniye merakı ve eğitime karşı özverili tutumuyla bizlerle işbirliği yapan değerli hocamıza teşekkür ederiz.