Üniversitemiz Öğrencilerini Proje Yazımı Konusunda Bilgilendirmek Amacıyla İHU Proje Ofisi ve Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü ile Ortak bir Etkinlik Düzenledik.

20.02.2024
Yenilikçi bir Ölçme-Değerlendirme Yöntemi: Proje Yazımı
İHU Proje Ofisi ve Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü "LIT 499: Modern Edebiyat Teorisinin Ortaya Çıkışı" adlı dersin öğretim üyesi Dr. Rahmi Oruç,  öğrencilerin akademik ve profesyonel gelişimlerine destek olmak amacıyla Koordinatörlüğümüz ile iş birliği yaparak proje yazımı konusunda bilgilendirme etkinliği düzenledi.
İHU Proje Ofisinde görev alan Gülcan Güven Yeşilgül'ün bilgilendirici sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, LIT 499 kodlu dersi alan öğrencilere proje yazımı sürecinde gerekli olan temel bilgiler sunuldu, proje türleri hakkında bilgi verildi ve destek kaynakları tanıtıldı.
Yenilikçi değerlendirme yaklaşımlarını dersine entegre etmek isteyen Dr. Rahmi Oruç, bu etkinliği, öğrencilerinin proje yazım becerilerini geliştirerek bunu bir ölçme-değerlendirme yöntemi olarak kullanmak amacıyla düzenlediğini belirtti.
İHU Proje Ofisine ve Dr. Rahmi Oruç Hocamıza, Koordinatörlüğümüz ile iş birliği yaparak bu faydalı çalışmada bir katkımızın olmasını sağladıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.