Eğitim Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Ayşe Dilşad Yakut ile Bireysel Öğretim Desteği Kapsamında İstişare Toplantısı Gerçekleştirdik

03.10.2023
En İyi Öğretim Ödülleri etkinliğinde ödül alan Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyemiz Doç. Dr. Ayşe Dilşad Yakut ile öğretim tekniklerini geliştirmek adına istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Aktif öğrenme yöntemlerini kullanma konusunda tecrübeli olan hocamız ile 2023-2024 Güz dönemi  “Learning Difficulties” dersinde kullanabileceği yeni yöntem ve teknik önerileri paylaşıldı. Toplantıya katılan sayın hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.